Bedste Oxo Opbevaringsboks: Se top 1 (opdateret maj 2022)

Opbevaringsboks.dk » Alle guides » Opbevaringsboks » Oxo Opbevaringsboks

Du er landet på Opbevaringsboks.dk, det helt rigtige sted at finde Oxo opbevaringsboks. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Oxo opbevaringsboks tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af OXO - Pop Opbevaringsboks 4,2 L. Kvadratisk

1: OXO – Pop Opbevaringsboks 4,2 L. Kvadratisk

Bedste pris: 129.95 hos Emmalys

POP-beholderne fra OXO har den særlige evne, at låget ved blot et tryk på en knap lukker helt lufttæt om beholderen og dermed holder alt fra cornflakes til havregryn friske og sprøde i længere tid. Beholderen og låget er fremstillet af BPA-frit plast, som… læs mere hos Emmalys >>

Dyreste Oxo Opbevaringsboks på listen er OXO – Pop Opbevaringsboks 4,2 L. Kvadratisk fra Emmalys med en pris på 129.95. Billigste udvalgte Opbevaringsboks er OXO – Pop Opbevaringsboks 4,2 L. Kvadratisk som du kan købe for 129.95 hos Emmalys. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Oxo Opbevaringsboks vi har fundet koster i gennemsnit 129.95 kr.
Ovenstående Oxo Opbevaringsboks data og priser er hentet fra 2 butikker (Emmalys, KitchenOne.dk). Alle Oxo Opbevaringsboks tilbud er opdateret i dag 16-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Opbevaringsboks guides:

Fandt du ikke det rigtige Opbevaringsboks blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Opbevaringsboks:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Opbevaringsboks.dk