Bedste Bloomingville Opbevaringskasse: Se top 4 (opdateret maj 2022)

Opbevaringsboks.dk » Alle guides » Opbevaringskasse » Bloomingville Opbevaringskasse

Du er landet på Opbevaringsboks.dk, det helt rigtige sted at finde Bloomingville opbevaringskasse. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Bloomingville opbevaringskasse tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Opbevaringskasse m/ hank i Akacietræ - Bloomingville

1: Opbevaringskasse m/ hank i Akacietræ – Bloomingville

Bedste pris: 219.00 hos Mostersskur.dk

Mål: H: 20 x B: 12 cm Skøn Opbevaringkasse fra Bloomingville. Opbevaringkassen er lavet af lækker Akacietræ og har en rund hank i den ene side. Kassen er perfekt til at opbevaring af bestik og til at have stående fremme i køkkenet.  Opbevaringskas… læs mere hos Mostersskur.dk >>

Dyreste Bloomingville Opbevaringskasse på listen er Bloomingville Opbevaringskasse m. Hjul – 50/40 cm – Nonni – OneSize – Bloomingville Opbevaring fra Kids world.dk med en pris på 1799.00. Billigste udvalgte Opbevaringskasse er Opbevaringskasse m/ hank i Akacietræ – Bloomingville som du kan købe for 219.00 hos Mostersskur.dk. Forskellen på de to priser er 1580 kr. – de 4 Bloomingville Opbevaringskasse vi har fundet koster i gennemsnit 1078 kr.
Ovenstående Bloomingville Opbevaringskasse data og priser er hentet fra 4 butikker (Mostersskur.dk, ES Furniture, Likehome.dk, Kids world.dk). Alle Bloomingville Opbevaringskasse tilbud er opdateret i dag 16-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Opbevaringskasse guides:

Fandt du ikke det rigtige Opbevaringskasse blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Opbevaringskasse:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Opbevaringsboks.dk

Mere med Bloomingville:

Er du vild med Bloomingville, men Opbevaringskasse var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Bloomingville: