Bedste Opbevaringstelt: Se top 3 (opdateret maj 2022)

Opbevaringsboks.dk » Alle guides » Opbevaringstelt

Du er landet på Opbevaringsboks.dk, det helt rigtige sted at finde opbevaringstelt. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle opbevaringstelt tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af vidaXL opbevaringstelt til cykler 200 x 80 x 150 cm blå

3: vidaXL opbevaringstelt til cykler 200 x 80 x 150 cm blå

Bedste pris: 480.60 hos Hjemmets

Dette opbevaringstelt til cykler beskytter ikke kun dine cykler, men også scootere, havemøbler og haveredskaber mod regn, støv og snavs. Denne mobile cykelgarage har en stor åbning med lynlås for nem adgang. Fiberglasstængerne øger stabiliteten og holdbar… læs mere hos Hjemmets >>

Dyreste Opbevaringstelt på listen er Bo-Camp opbevaringstelt med luftstænger fra ScandiHills.dk med en pris på 1649.00. Billigste udvalgte Opbevaringstelt er vidaXL opbevaringstelt til cykler 200 x 80 x 150 cm blå som du kan købe for 480.60 hos Hjemmets. Forskellen på de to priser er 1168.4 kr. – de 3 Opbevaringstelt vi har fundet koster i gennemsnit 896.2 kr.
Ovenstående Opbevaringstelt data og priser er hentet fra 2 butikker (ScandiHills.dk, Hjemmets). Alle Opbevaringstelt tilbud er opdateret i dag 16-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Opbevaringstelt guides:

Fandt du ikke det rigtige Opbevaringstelt blandt de 3 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Opbevaringstelt:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Opbevaringsboks.dk