Du er landet på Opbevaringsboks.dk, det helt rigtige sted at finde opbevaringssæt. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle opbevaringssæt tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Bodum Presso Opbevaringssæt 12 dele

Første anbefaling på listen er fra mærket Bodum.

Det bedste tilbud på “Bodum Presso Opbevaringssæt 12 dele” vi har fundet er hos KitchenOne.dk hvor prisen lige nu er 733,-

Forhandlerens beskrivelse:
Opbevar dine tørvarer i dekorative og praktiske opbevaringskrukker fra Bodum. Presso opbevaringssættet består af 12 krukker fremstillet af SAN-plast, som er et brudsikkert materiale, der ligner glas på en prik.
Materialet er særdeles velegnet til opbevari…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Sistema opbevaringssæt – Brilliance – 4 dele

 • Dagens pris: 249,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 329,-, nu kun 249,-.
  Du sparer 80 kr. / 24 %
 • Fundet hos Coop.dk
 • Mærke: Sistema

Anden anbefaling har vi fundet hos Coop.dk, hvor du kan købe Sistema opbevaringssæt – Brilliance – 4 dele til kun 249,- kr.

Se hos Coop.dk ❯❯

3: Sistema opbevaringssæt – Klip It – 10 dele

 • Dagens pris: 129,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 169,-, nu kun 129,-.
  Du sparer 40 kr. / 23 %
 • Fundet hos Coop.dk
 • Mærke: Sistema

Næste anbefaling er “Sistema opbevaringssæt – Klip It – 10 dele”.

Dagens bedste tilbud på “Sistema opbevaringssæt – Klip It – 10 dele” har vi fundet hos Coop.dk hvor prisen lige nu er 129,- kr.

Se hos Coop.dk ❯❯

4: Stuff Design- Opbevaringssæt, klar glas

Sidste produkt på vores liste er Stuff Design- Opbevaringssæt, klar glas som vi har fundet til 250,- hos Kun Det Bedste.

Forhandlerens beskrivelse:
Opbevaringssæt af upcycled vinflasker med trælåg fra CHAKO og Stuff Design Små fine opbevaringsglas af genanvendte vinflasker.
CHAKO opbevaringsglassene bliver produceret i Zanzibar, hvor afrikanske kvinder arbejder i en socialøkonomisk virksomhed, som sm…

Se hos Kun Det Bedste ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste opbevaringssæt i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse opbevaringssæt:

Dyreste Opbevaringssæt på listen er Onyx™ vakuum komplet opbevaringssæt fra Onyx Cookware med en pris på 899.00. Billigste udvalgte Opbevaringssæt er MAM Opbevaringssæt som du kan købe for 94.95 hos KÆRE BØRN. Forskellen på de to priser er 804.05 kr.
Ovenstående Opbevaringssæt data og priser er hentet fra 7 butikker (KitchenOne.dk, Coop.dk, Kun Det Bedste, Onyx Cookware, KÆRE BØRN, Engsig.dk, Babysam.dk). Alle Opbevaringssæt tilbud er opdateret i dag 04-10-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Opbevaringssæt guides:

Fandt du ikke det rigtige Opbevaringssæt blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Opbevaringssæt: