Bedste Konges Sløjd Opbevaringskurv: Se top 2 (opdateret maj 2022)

Opbevaringsboks.dk » Alle guides » Opbevaringskurv » Konges Sløjd Opbevaringskurv

Du er landet på Opbevaringsboks.dk, det helt rigtige sted at finde Konges Sløjd opbevaringskurv. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Konges Sløjd opbevaringskurv tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Konges Sløjd Opbevaringskurv Small - Milk Tank

1: Konges Sløjd Opbevaringskurv Small – Milk Tank

Bedste pris: 199.00 hos Parcellet

Fin opbevaringskurv fra Konges Sløjd i en praktisk størrelse. Brug den ved puslebordet, til opbevaring af bleer, plejeprodukter og sutter eller brug den til mindre legetøjsopbevaring på børneværelset.Kurven er cremefarvet med det søde milk tank print. Kur… læs mere hos Parcellet >>

Billede af Konges Sløjd Opbevaringskurv Small - Kubi

2: Konges Sløjd Opbevaringskurv Small – Kubi

Bedste pris: 199.00 hos Parcellet

Fin opbevaringskurv fra Konges Sløjd i en praktisk størrelse. Brug den ved puslebordet, til opbevaring af bleer, plejeprodukter og sutter eller brug den til mindre legetøjsopbevaring på børneværelset.Kurven er offwhite med Kubi dino print. Kurvens kanter… læs mere hos Parcellet >>

Dyreste Konges Sløjd Opbevaringskurv på listen er Konges Sløjd Opbevaringskurv Small – Milk Tank fra Parcellet med en pris på 199.00. Billigste udvalgte Opbevaringskurv er Konges Sløjd Opbevaringskurv Small – Milk Tank som du kan købe for 199.00 hos Parcellet. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 2 Konges Sløjd Opbevaringskurv vi har fundet koster i gennemsnit 199 kr.
Ovenstående Konges Sløjd Opbevaringskurv data og priser er hentet fra 1 butikker (Parcellet). Alle Konges Sløjd Opbevaringskurv tilbud er opdateret i dag 16-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Opbevaringskurv guides:

Fandt du ikke det rigtige Opbevaringskurv blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Opbevaringskurv:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Opbevaringsboks.dk

Mere med Konges Sløjd:

Er du vild med Konges Sløjd, men Opbevaringskurv var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Konges Sløjd: