Du er landet på Opbevaringsboks.dk, det helt rigtige sted at finde vidaXL opbevaringskurv. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle vidaXL opbevaringskurv tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: vidaXL rengøringsvogn med opbevaringskurv aluminium

  • Dagens pris: 316,- kr.
  • Fundet hos VidaXL DK
  • Mærke: vidaXL
  • Materiale: Aluminium

Sidste produkt på vores liste er vidaXL rengøringsvogn med opbevaringskurv aluminium som vi har fundet til 316,- hos VidaXL DK.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne trendy rengøringsvogn er et glimrende valg, så du kan holde dine rengøringsmidler pænt organiseret.
Robust stel: Dette stativ til rengøringsmidler har et aluminiumsstel, hvilket gør det robust og stabilt.
God opbevaringsplads: Denne vogn til rengøringsmidler giver tilstrækkelig med plads til opbevaring af dine ting såsom rengøringsmidler, rengøringsklude og rengøringsspande, og den optager ikke meget plads.
Den er også forsynet med praktiske beslag til koste, skrubbebørster mv.
Nem at flytte rundt: Vognen er let at flytte rundt takket være de 4 hjul. Farve: Sølvfarvet og hvid Materiale: Aluminium, PP (polypropylen), PE (polyethylen) Mål: 34 x 75 cm (Diameter x H) Med 4 hjul Montering påkrævet: Ja…

Se hos VidaXL DK ❯❯

Dyreste vidaXL Opbevaringskurv på listen er vidaXL rengøringsvogn med opbevaringskurv aluminium fra VidaXL DK med en pris på 316.00. Billigste udvalgte Opbevaringskurv er vidaXL rengøringsvogn med opbevaringskurv aluminium som du kan købe for 316.00 hos VidaXL DK. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående vidaXL Opbevaringskurv data og priser er hentet fra 1 butikker (VidaXL DK). Alle vidaXL Opbevaringskurv tilbud er opdateret i dag 30-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Opbevaringskurv guides:

Fandt du ikke det rigtige Opbevaringskurv blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Opbevaringskurv: