Gode råd til gode opbevaringsløsninger

Annoncer

Gode opbevaringsløsninger skal alle boliger have. Hvis du ikke har et gode løsninger, har du et opbevaringsproblem. Hvor skal du gøre af de tunge opbevaringskasser, som ikke ser smarte ud på stuegulvet? Hvor skal du opbevare konserves i køkkenet - i de fulde skabe?  

En opbevaringsløsning er nødvendigt for den smarte og lækre bolig. Igennem samfundets lange historie har vores boliger måttet indrettes efter, at vi ikke bruger alle vores ejendele på en og samme tid. Husk det, når du indretter rummene.  

Det kolde lille lager 

Det kan virke fjollet at indrette et hjem efter, hvad der kan virke som ineffektivitet. Man indretter efter, at noget bare skal stå stille. Men det er lige modsat ineffektivt. Det er supereffektivt at være realistisk om, hvordan I kommer til at holde mest af jeres bolig - det er med et opbevaringsrum

Tag f.eks. et kig på dit køkken. Her skal du have et koldt lager. Det kolde lager skal huse dine konservesdåser, brød, pasta og meget andet. Rummet er også genialt, når du skal bage, og brødet skal hæve.  

Det lille bryggers har en virkelig lang historie i det danske samfund, hvorfor stort set alle ældre hjem vil have et bryggers. Perfekt til at holde maden frisk over en lang periode.  

Hemsen til de tunge kasser 

Vi kender alle de flyttedage, hvor vi skal rykke rundt på store kasser og maskiner, som normalt bare står tungt i jorden. Det hører desværre flyttedagen til og er svært at komme udenom.  

Det kunne f.eks. være de gamle fotoalbum, gamle møbler eller elektronik, som for alt i verden ikke må smides ud. I stedet for at ryge på lossepladsen kommer det ind i det rum, hvor det skal være. Her i eksemplet er det altså en hems.  

Man kan eventuelt lige dække hemsen til med et lagen eller andet, så alt rodet ikke møder de besøgende gæster. Man vil jo gerne give et godt indtryk, ikke? 

Ingen fugtig kælder skal opbevare jeres ejendele 

Et sted, hvor du for alt i verden ikke må opbevare dine ejendel, er i den fugtige kælder.  

Kælderrummene kan ofte være fugtige, og er dit det, så skal det ikke huse dine flyttekasser. Med tiden bliver kasser og indholdet i disse ødelagt. Pludselig er der ikke mange mindre at finde frem i fotoalbummet. Billederne er ødelagte, og husfreden er for længst borte. 

Menu
Top