Du er landet på Opbevaringsboks.dk, det helt rigtige sted at finde Iittala opbevaringsboks. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Iittala opbevaringsboks tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Iittala Taika opbevaringsboks, 15-års jubilæum, 2 stk

Sidste produkt på vores liste er Iittala Taika opbevaringsboks, 15-års jubilæum, 2 stk som vi har fundet til 264,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Iittalas Taika-serie betyder “magi” på finsk og fejrer sit 15-års jubilæum i 2022.
I forbindelse med dette får du her to kasser i tyk karton, der er stabile og holdbare, til opbevaring af dine ejendele – eller hvorfor ikke bruge dem som en smuk gaveæske?…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste Iittala Opbevaringsboks på listen er Iittala Taika opbevaringsboks, 15-års jubilæum, 2 stk fra KitchenOne.dk med en pris på 264.00. Billigste udvalgte Opbevaringsboks er Iittala Taika opbevaringsboks, 15-års jubilæum, 2 stk som du kan købe for 264.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Iittala Opbevaringsboks data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Iittala Opbevaringsboks tilbud er opdateret i dag 29-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Opbevaringsboks guides:

Fandt du ikke det rigtige Opbevaringsboks blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Opbevaringsboks: